Website Ontwerpbureau Dubbelboer
ontwerp, beheer en onderhoud van websites

Homepage
Toepassingen
Referenties
Werkwijze
Reageer
 

 

Postadres:
Kuifeend 25
7827 LV  EMMEN


Tel:0591-611675

e-mail:wod@wod.nl

 

Hieronder vindt u de werkwijze die gevolgd wordt om zo tot een website te komen die volledig aan uw wensen tegemoet komt.
1. kennismakingsgesprek

Dit geheel vrijblijvend gesprek heeft als doel om de wensen en uw ideeŽn vorm te geven. Vragen als : waarom wilt u een website ?, welke doelgroep wilt u bereiken ? etc  komen hier aan de orde. Tevens wordt besproken hoe de globale lay-out van uw website er uit moet komen te zien.

2. concept ontwerp

Op basis van de informatie, verkregen tijdens het kennismakingsgesprek, wordt een concept ontwerp gemaakt.

3. offerte

Nadat het concept ontwerp besproken en vervolgens verder uitgewerkt is wordt er een offerte gemaakt. In deze offerte staat vermeld : datum van oplevering; website adres; abonnementsvorm; prijs.

4. ontwerp

In de ontwerpfase wordt de defintieve website gebouwd. Het materiaal hiervoor wordt door u aangeleverd in de vorm van foldermateriaal, visitekaartjes, foto's en tekstbladen die uw organisatie beschrijven.

de werkzaamheden bestaan  uit :


HTML schrijven
scannen van afbeeldingen
afbeeldingen bewerken
javascript programmeren
cgi invulformulieren creŽren
animaties creŽren
teller opvoeren
aanmelden bij zoekmachines.


Voordat uw website aangemeld wordt bij de zoekmachines zullen wij uw deze ter goedkeuring eerst aan u voorleggen. Mochten er nog wijzigingen en/of toevoegingen nodig zijn dan kan dit alsnog plaatsvinden.

5. aanmelden zoekmachines

Uw website wordt geplaats op het internet onder de naam : http://www.wod.nl/uwbedrijf.
Vervolgens wordt uw website handmatig aangemeld bij de volgende zoekmachines:

Altavista
Excite
Hotbot
Infoseek
Lycos
Yahoo
Webcrawler

Ongeveer 90% van al het webverkeer gaat door deze zoekmachines. Tevens worden de website aangemeld bij de belangrijkste Nederlandse websites:

Ilse
Search
Zoek
Track
Vindex

Voordat uw site wordt aangemeld bij de zoekmachines moeten er zoveel mogelijk keywords worden opgevoerd. Deze keywords worden d.m.v. zogenaamde Meta-tags (HTML tekst die niet zichtbaar is voor de bezoeker van de website, maar wel voor de zoekmachines) ingevoerd.
Op het moment dat een keyword, ingevuld door de surfer in een zoekmachine, overeenkomt   met die van uw website wordt er door de zoekmachine een lijst met URL's gepresenteerd die iets te maken hebben met het ingevoerde keyword. Het is belangrijk dat u zo hoog mogelijk in die lijst staat. Dit kan worden bereikt door zoveel mogelijk keywords te gebruiken die in enige mate iets met de inhoud van uw website te maken hebben. Hoe hoger uw website in de resultatenlijst van een zoekmachine staat, des te meer bezoekers uw site zal aantrekken.

6. facturering

Gelijktijdig met de oplevering zal er door WOD een factuur worden verstuurd, welke binnen 14 dagen voldaan dient te worden.

7. onderhoud

Bij het afsluiten van een abonnement kunt u er voor kiezen om uw website door WOD te laten onderhouden. Wanneer u hiervoor kiest heeft u geen omkijken naar de staat waarin uw website verkeerd. Wanneer wij de door u verstrekte gegevens vrijwel direct implementeren blijft uw website up tot date. bezoekers van uw site zullen sneller terugkomen wanneer u uw website regelmatig voorziet van nieuwe informatie.